Gesprekstherapie

In Praktijk Okinawa werken we op een holistische manier; de verschillende gesprekstechnieken worden intuïtief en integratief toegepast. Tijdens een sessie kan je je verwachten aan een cliëntgerichte aanpak; jij staat centraal. Op een explorerende, analytische wijze, wordt er samen onderzocht waar je mee vast zit, hoe dit komt en wat we er aan kunnen doen. We ontrafelen samen de knopen in jouw leven en scheppen helderheid. Wat komt, dat komt. Soms leid ik, maar meestal laat ik mij mee leiden doorheen het therapieproces. In Praktijk Okinawa geloven we dat met deze non-directieve benadering de beste en meest progressieve resultaten geleverd worden, ook lang na het doorlopen van het traject.  

Praktisch
Eerst is er een kennismakingsgesprek waarbij concrete afspraken worden gemaakt en er richting wordt gegeven aan het verdere verloop van de therapie. Die therapie is altijd persoonlijk en op maat. We zoeken samen tijdens het kennismakingsgesprek uit welke aanpak het beste bij je past. Je hebt voor gesprekstherapie geen doorverwijzing van de huisarts nodig. 

Een sessie duurt een uur en de kostprijs is 55€. Je engageert je voor een reeks gesprekken, de duur en frequentie van de therapie bepalen we samen.